NE PASA DE SANATATEA ALBINELOR!

Compania Bayer este implicată activ în promovarea bunelor practici agricole pentru o agricultură durabilă și protejarea mediului înconjurător. În acest sens, de mai bine de 25 de ani dezvoltă soluții pentru îmbunătățirea sănătății albinelor și insectelor polenizatoare. Zonele cu flori sălbatice reprezintă un mod excepțional de conservare a biodiversității și compensare a declinului resurselor de hrană pentru insectele benefice, oferind:

·         O largă varietate de specii floricole – surse importante de polen și nectar;

·         Sporirea randamentelor de producție ca urmare a unei mai bune polenizări;

·         Un câștig suplimentar pentru fermierii care pot beneficia de sprijin financiar conform măsurilor din Planul Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (plăți pentru înverzire);

·         Respectarea prevederilor legislative privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor.

albine1.JPG

In campurile de la Centru de Inovație Agrotehnologică din Romania de la Slobozia, în localitatea Iazu din comuna Scânteia, pe teritoriul fermei Tehnoplant, Compania Bayer a amenajat un “Hotel pentru albine”, un lan de flori din flora spontana, tocmai penrtu a sustine acest proiect.

Sloganul Bayer este: “Fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea sănătății albinelor și susține dezvoltarea altor organisme benefice. Implică-te și tu!”

albine3.JPG

Pentru mai multe informații vă invităm să consultați pagina: https://beecare.bayer.com/home

albine2.JPG

© Copyright 2013, Alianţa Industriei Seminţelor din România. All rights reserved.