Despre Noi

Înființată în octombrie 2012, Alianţa  Industriei Seminţelor din România este o nouă asociație profesională care dorește să sprijine agricultura românească.
Misiunea principală a AISR este promovarea și susţinerea utilizării semințelor certificate de către agricultori, în scopul creșterii producției agricole în România.  Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) are caracterul unei asociaţii private, profesionale, independente, non-guvernamentale, non-profit, apolitice și are personalitate juridică, guvernată de legea civilă.
AISR reuneşte companii de prestigiu din domeniul cercetării, ameliorării, producerii şi comercializării seminţelor cu genetică superioară și își dorește să fie “o nouă voce”  a agriculturii din țara noastră.

Scopul A.I.S.R.

Promovarea și susținerea industriei semințelor certificate în scopul creșterii producției agricole în România.

Misiunea A.I.S.R.

•    Dialogul cu alte asociații profesionale/patronale din agricultura românească și furnizarea de feedback/input autorităților competente
•    Susținerea și promovarea creșterii gradului de cunoaștere, în rândul fermierilor români, a utilizării semințelor certificate
•    Apărarea drepturilor membrilor Asociației privind proprietatea intelectuală specifică pe teritoriul României
•    Reprezentarea intereselor nepatrimoniale ale membrilor săi în fața autorităților competente în domeniu

despre-noi.png
© Copyright 2013, Alianţa Industriei Seminţelor din România. All rights reserved.